Στο πλατό του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης  ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του Mega, «Σκοτεινή Θάλασσα», μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει, για την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, και έκανε ειδική μνεία στον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

«Δεν ξέρουμε τη συνέχεια στη σειρά. Μου έχουν εμπιστευτεί μόνο ένα spoiler για το προτελευταίο επεισόδιο. Επίσης, για το τελευταίο ξέρω ότι θα γυριστούν 3 διαφορετικά φινάλε για να μην διαρρεύσει το πραγματικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι απολαμβάνει τα σχόλια που γίνονται στο Τwitter.

«Γελάω πάρα πολύ με αυτά που γράφουν, το πως παθιάζονται με τους χαρακτήρες. Μερικές φορές θέλω να γράψω και εγώ», σχολίασε σχετικά.

Άραγε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική; Έπαιξε κάποιο ρόλο η μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού;

«Όταν ήμουν 20 χρονών αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Η μητέρα μου δεν έπαιξε έναν φανερό ρόλο στην απόφασή μου αυτή. Δεν έβλεπα δουλειές της μικρός και έλεγα θέλω να γίνω σαν αυτή. Σπούδαζα μάρκετινγκ και ένας φίλος μου μού είπε ένα βράδυ ότι θα μου ταίριαζε να ασχοληθώ και έτσι ξεκίνησα», αποκάλυψε και παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να τον ταυτίσουν με την Φιλαρέτη Κομνηνού.

«Δεν ήθελα να με ταυτίσουν με την μαμά μου. Γι’ αυτό και στην αρχή είχα μια άρνηση να δουλέψω μαζί της. Κάποια στιγμή ήρθε να διδάξει στη σχολή που σπούδαζα. Στο τρίτο έτος την είχα καθηγήτρια», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στην παράσταση «Αρίστος», την οποία ο ίδιος σκηνοθετεί.

«Είναι ένα σπουδαίο έργο, μια πραγματική ιστορία. Έπρεπε να χειριστούμε με λεπτομερή τρόπο όλα τα γεγονότα. Όταν έχεις έναν κοινό στόχο δεν υπάρχουν εγωισμοί και συγκρούσεις. Μας έκανε πολύ καλό στη σχέση μας η συνεργασία αυτή. Η μητέρα μου μού έδειξε εμπιστοσύνη, με συμβούλευσε και με συμβουλεύει».

Σχετικά με τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη, που γράφτηκαν τόσο πολλά το καλοκαίρι, είπε: «Τη Δανάη τη γνώρισα στη Σύρο τυχαία, όταν είχα πάει διακοπές. Τα είπαμε λίγο εκείνο το βράδυ και μετά από 7 μήνες βγήκαμε ραντεβού. Στις ερωτικές σκηνές στη «Σκοτεινή Θάλασσα» μου κάνει μουτράκια αλλά ξέρει ότι είναι για τη δουλειά».

«Δεν μας ενόχλησαν όσα γράφτηκαν αλλά μας αναστάτωσαν. Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται», κατέληξε.