Η Σοφία Μουτίδου στο τελευταίο της βίντεο στο youtube μίλησε για την «ανθρωποφαγία», όλα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τους influencers και το κίνημα #metoo, για το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε «πολλοί δεν έχουν βγει στη φόρα, από τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά δε μιλάει κανείς».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, και αφού τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Περρής, θέλησε να πει τη δική του οπτική. «Επειδή καλούσαμε και όλους όσοι έχουν εμπλακεί, δεν γνωρίζαμε όταν τους καλούσαμε. Και για να σας προβοκάρω, θεωρώ λάθος για τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Λιγνάδη -δεν συγχέω τις περιπτώσεις-, που όλοι έχουν να πουν και μία αρνητική ιστορία γι’ αυτούς για να συμμετάσχουν στο #metoo. Αφού τις ήξεραν όλοι, γιατί δεν έβγαιναν τότε να τις πουν; Ή στο τέλος τέλος γιατί δεν σιωπούσαν; Και ξαφνικά ανοίγουν όλοι και τους βρίζουν; Ακόμα και κάποιοι που δεν τους ήξεραν; Κι αυτό εμένα μου κάνει αλγεινή εντύπωση» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Είναι σαν ένας φαύλος κύκλος. Είναι σαν να λένε πως όλοι εσείς που τους καλούσατε στην εκπομπή, βγάζατε φωτογραφία μαζί τους. Και που να ξέρουμε εμείς δηλαδή, τι κάνει ο καθένας. Κάποιοι προσπάθησαν να κρύψουν ή να κατεβάσουν φωτογραφίες, με κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Μεμπτό είναι κι αυτό; Σε αυτόν τον χώρο, όλοι φωτογραφιζόμαστε» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Εγώ πάντως μία φωτογραφία με τον Φιλιππίδη δεν την έχω κατεβάσει. Ήταν πριν πέντε χρόνια. Δεν την κατέβασα, πήγα και τον είδα σε μία πρεμιέρα. Αν κατεβάσω τη φωτογραφία δηλαδή δεν πήγα να τον δω;».