Η Αλεξία Μουστάκα, η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σινέ», σε σκηνοθεσία του Παντελή Καναράκη.

«Από τη μία είναι δύσκολο, από την άλλη είμαι τόσο υπερήφανη που έχω αυτό το όνομα που δε μπορώ να πω ότι με πειράζει. Προσπάθησα και προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ. Έτσι πρέπει να γίνεται» ανέφερε η Αλεξία Μουστάκα μιλώντας στη Μαρία Κοκκολάκη.

«Ερωτευόμουν χορευτές και χορεύτριες, όταν ήμουν μικρή. Θυμάμαι μου άρεσε πολύ ο Λάκης Κομνηνός. Θυμάμαι, είχε κάνει ένα πάρτι η μητέρα μου και είχε έρθει. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν άντρα πολύ ψηλό και πανέμορφο. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου είχε κάνει εντύπωση» συνέχισε η Αλεξία Μουστάκα.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μιλώντας για την υιοθεσία ενός αδέσποτου. «Έκανα το πιο ωραίο πράγμα, που θα μπορούσα να κάνω. Βρήκα ένα σκυλάκι, ο έρωτάς μου. Είχα να πάρω σκυλάκι από τότε που έφυγαν οι γονείς μου. Με έκανε να νιώσω άλλος άνθρωπος. Το έχω έναν χρόνο και τέτοιος έρωτας δεν υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.