Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-varkakouris-familys
Lifestyle

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: O γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έγινε 30

Ο Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης είναι ο μεγαλύτερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει τα γενέθλιά του, και ποζάρει αγκαλιά με τον αδελφό του Good Job Nicky.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους.

Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Καλλιτεχνική φλέβα κληρονόμησαν από τους γονείς τους και τα δύο παιδιά του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο μικρότερος, ο Νικόλας, ως γνωστός ασχολείται με τη μουσική χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Good Job Nicky».

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Μιχαήλ Βαρθακούρης ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας η οποία θα φιλοξενείται από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Τέχνης «Blender Gallery», στη Γλυφάδα.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και ο Νικόλας θέλησε να του ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά δημοσιεύοντας μία καλοκαιρινή φωτογραφία τους στα Instagram Stories.

«Περισσότερη ζωή στον καλύτερό μου φίλο σε ολόκληρο το σύμπαν. Μιχαήλ μεγάλωσες» σημείωσε ο Νικόλας Βαρθακούρης στη λεζάντα της φωτογραφίας τους από την Πάρο.Ο Νικόλας Βαρθακούρης για τον αδερφό του Μιχαήλ Άγγελο
Ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς «Good Job Nicky» έχει σημειώσει για τον αδελφό του, Μιχαήλ Άγγελο: «Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ήμουν πάρα πολύ ήρεμος σαν παιδί. Ο αδερφός μου ο Μιχαήλ ήταν ο άτακτος και με ενοχλούσε πάρα πολύ. Πάντα παίζαμε ξύλο. Αλλά όσο μεγάλωνα άρχιζα να γίνομαι κι εγώ πιο δραστήριος, πιο αθλητικός. Γενικά, ό,τι έκανε ο Μιχαήλ, το έκανα κι εγώ. Ό,τι έκανε ο αδερφός μου, το θεωρούσα cool.

Δεν έχω καλύτερο φίλο στη ζωή μου από τον αδερφό μου τον Μιχαήλ. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω κάποιον άλλο αντίστοιχο με τον Μιχαήλ στη ζωή μου. Τον θαυμάζω. Είναι ένα λαμπρό, εκπληκτικό και πολύπλευρο μυαλό, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο που λένε, κυριολεκτικά.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι ο αδερφός μου ο Μιχαήλ. Έχω τεράστια αδυναμία στη μητέρα μου, αλλά και όλη η οικογένειά μου είναι σημαντική για μένα. Εκτός από τον άμεσο οικογενειακό κύκλο, σημαντικός άνθρωπος για μένα είναι και η κοπέλα που σου είπα. She means the world to me».