Ο Good Job Nicky ήταν χθες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη αποκάλυψε γιατί δεν μας εκπροσώπησε στη Eurovision, είπε πως επιθυμεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πως θέλει πολύ να γίνει και ηθοποιός.


Η πρόταση για τα μπουζούκια

«Μου έχει γίνει πρόταση να δουλέψω στα μπουζούκια αλλά δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω», είπε αρχικά ο Good Job Nicky για τα επαγγελματικά του.


Θέλω να κάνω οικογένεια

«Θέλω πολύ να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, είμαι της σχέσης, Θέλω να κάνω σαν τρελός οικογένεια, αυτά είναι τα δυο μου όνειρα, να κάνω οικογένεια και καριέρα. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, όλοι όσοι με προσεγγίζουν κάνουν συζήτηση με τον Νικόλα και όχι με τον Good Job Nicky, αυτό είναι η μεγαλύτερη μου νίκη».

Για τον πατέρα του Γιάννη Πάριο

«Ήθελα να κάνω την βραδιά στο Mega με τον πατέρα μου για να το έχω σαν ανάμνηση. Θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μαζί του, ήταν τόσο όμορφο. Στα γυρίσματα τραγουδούσα και τον άκουγα απ’ έξω να φωνάζει "Αγάπη μου". Ήταν πραγματικά υπέροχη στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πως ότι είμαι ο γιος του Πάριου».


Το ναυάγιο της Eurovision

«Συγχαρητήρια στην Αμάντα Γεωργιάδη, γιατί είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και ήταν καταπληκτική. Η Eurovision ήταν ένα πράγμα που όλοι ήθελαν και με τιμάει που ο κόσμος ήθελε να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ. Δεν θέλω να το πιέσω, αν είμαι καλοδεχούμενος θα πάω. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, ίσως φέτος δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: