Η 30χρονη Κράιστ ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως ανταποκρίτρια για μια ψυχαγωγική εκπομπή. Είχε κερδίσει στον διαγωνισμό Μις ΗΠΑ το 2019 χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της για να μιλήσει για τη μεταρρύθμιση της κοινωνικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Το μοντέλο, το οποίο έχει διαμέρισμα στον 9ο όροφο ενός πολυτελούς κτιρίου στο κέντρο του Μανχάταν, πήδηξε από τον 29ο όροφο του 60όρωφου ουρανοξύστη γύρω στις 7:15 π.μ. και βρέθηκε νεκρή στο χιονισμένο πεζοδρόμιο.

Το περίεργο μήνυμα στο Instagram λίγες ώρες πριν βουτήξει στο κενό
Λίγες ώρες πριν, η Τσέσλι Κράιστ (Cheslie Kryst) είχε γράψει στη σελίδα της στο Instagram: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ανάπαυση και ειρήνη». Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα σημείωμα στο διαμέρισμά της που έλεγε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της. Δεν υπήρχε καμία εξήγηση για τις πράξεις της στο σημείωμα. «Δεν ήταν μόνο όμορφη αλλά και έξυπνη – ήταν δικηγόρος» είπε μια αστυνομική πηγή στην «New York Post». «Είχε μια ζωή που θα τη ζήλευε ο καθένας. Είναι τόσο θλιβερό».

Είχε κερδίσει το διαγωνισμό ομορφιάς Μις ΗΠΑ το 2019
 Τσέσλι Κράιστ (Cheslie Kryst)  κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς ως Μις Βόρεια Καρολίνα, και κατέκτησε το στέμμα της Μις ΗΠΑ το 2019 φορώντας ένα φόρεμα με αστραφτερά φτερά, σε μια ωδή στο ποίημα της Μάγια Αγγέλου, «I Know Why the Caged Birds Sings».


Σύμφωνα με την αστυνομία, το μοντέλο πήδηξε από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς, είχε περιγράψει τον εαυτό της ως ένα «περίεργο παιδί» που τώρα ανήκει στην πρώτη γενιά των πραγματικά ενδυναμωμένων γυναικών. Ερωτηθείσα στον τελευταίο γύρο να χρησιμοποιήσει μια λέξη για να συνοψίσει τη γενιά της, η Κράιστ είπε: «καινοτόμος».


«Βρίσκομαι εδώ στη Νεβάδα, στην πολιτεία που έχει το πρώτο γυναικείο κοινοβούλιο με πλειοψηφία σε ολόκληρη τη ζώα» είπε. «Η δική μου είναι η πρώτη γενιά που έχει ποικιλομορφία, δύναμη και ενδυναμώνει τις γυναίκες. Ανυπομονώ για συνεχή πρόοδο στη γενιά μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: