Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια, στον γιο του αλλά και στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Ως παιδί ήμουν άτακτος. Ήμουν κατά βάση ένα καλό παιδί, δούλευα, βοηθούσε τους γονείς του, αλλά είχα μέσα μου όλο το θράσος και τα όνειρα να αποδείξω κάτι και να πάρω την ταμπέλα του κακού παιδιού. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι κακό παιδί με καλή ψυχή».

Μεγάλωσε με τους παππούδες του και αυτά ήταν από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του. «Τα καλύτερα μου χρόνια, τα χρόνια που διαμορφώνεις μέχρι να φτάσεις στην εφηβεία, τα πέρασα με τον παππού και την γιαγιά μου.

Στην ιδιωτική του ζωή θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ: «Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα» δήλωσε.

Λόγω επαγγέλματος οι υποχρεώσεις του είναι αυξημένες παρ΄όλα αυτά πάντα προτεραιότητά του είναι ο γιος του και γι΄αυτό δεν έχει τύψεις σαν πατέρας απέναντί του.

«Δεν έχω τύψεις ως πατέρας. Δεν είμαι ο μπαμπάς που δεν έχω δώσει ώρες από αμέλεια. Θα έδινα για το παιδί μου τα πάντα. Αν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου έλεγε ο μικρός “μπαμπά θέλω να σε δω τώρα και έκλαιγε, θα γυρνούσα από τη Νέα Υόρκη».

Όσο για τα πρώτα συναισθήματά του όταν πρωτοαντίκρισε τον γιο του ανέφερε:

«Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα. Λένε ότι όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς. Εγώ δεν το έπαθα, τον είδα είπα ωραίος είναι και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Αυτό που έπαθα εγώ με τον Ιάσονα είναι μετά τα 3,5, 4 εκεί την πάτησα. Δεν υπάρχει στη ζωή μου τίποτα πιο όμορφο και σημαντικό».