Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
mara_darmousli_
Lifestyle

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Η γλυκιά μανούλα έχει επιστρέψει στο σπίτι μαζί με το μωράκι της και προσπαθεί καθημερινά να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα.

Η Μάρα Δαρμουσλή ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς τη Δευτέρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Πλέον η γλυκιά μανούλα έχει επιστρέψει στο σπίτι μαζί με το μωράκι της και προσπαθεί καθημερινά να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα. Μάλιστα, κάθε φορά που βρίσκει λίγο χρόνο, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, περιγράφοντας την κατάστασή της.

Αυτή τη φορά η  Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, στην οποία τη βλέπουμε να τον έχει στην αγκαλιά της, ενώ δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«21 ημερών. Και από εδώ είναι το παιδικό δωμάτιο..το δωμάτιό σου! Αφού συστηθήκαμε με την οικογένεια, τα κατοικίδιά μας, ακολουθεί ξενάγηση στο σπίτι μας! Φωτογράφος ο μπαμπάς (έχει πιει τον πρώτο καφέ)…πώς τα πήγε;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μάρα Δαρμουσλή.