Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-olga-dimitriou-antzela
Lifestyle

Όλγα Κιουρτσάκη - Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ξεσπά: Με δικάζουν για ένα λάθος που έκανα 14 χρόνια πριν (Βίντεο)

«Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν και ούτε θα πειράξω», υποστηρίζει η Όλγα Κιουρτσάκη.

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από το TikTok προχώρησε η κόρης της Άντζελας Δημητρίου , Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη.

Η 34χρονη θέλησε να μιλήσει για όσα αισθάνεται και την ενοχλούν με αφορμή κάποια βίντεο που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα από το παρελθόν της και έχουν να κάνουν με την απόφαση που είχε πάρει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν και ούτε θα πειράξω.

Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά. Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Δημητρίου ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Δεν απολογούμαι απλώς τα βγάζω από μέσα μου. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε», λέει στο βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο TikTok η Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη.

@olgadimitriou_k #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Olga Dimitriou

Η απόπειρα να ασχοληθεί με το τραγούδι
Σε συνέντευξή της η Όλγα είχε πει για την απόπειρά της να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Όταν ασχολήθηκα με το τραγούδι ήμουν 19 ετών, δεν είχα ωριμάσει και δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα να ακολουθήσω. Δεχόμενη τόσον αρνητισμό, κλείστηκα στο σπίτι μου για ενάμιση χρόνο».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε μικρή ηλικία επειδή είναι κόρη της διάσημης τραγουδίστριας. «Ήταν αφόρητες και απαράδεκτες οι συμπεριφορές που βίωσα στο σχολείο. Οι συμμαθητές μου έφερναν στο μάθημα τα περιοδικά που έγραφαν για τη μητέρα μου και την σχολίαζαν αρνητικά ενώ ήμουν παρούσα. Για να αποφύγω το bullying και να μην πάω στο σχολείο, προσποιούμουν την άρρωστη».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Όλγα να τραγουδάει: