Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 01/02/2022 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούει.

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο.

Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση», είπε η κριτής του GNTM.

Όσο για το κατά πόσο το ριάλιτι μόδας αντικατοπτρίζει αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του modeling, σχολίασε:

«Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM ισχύουν πράγματι στον χώρο του modeling αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα. Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα».

Τέλος, αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη το να απορρίπτει κόσμο.

«Το να απορρίπτεις κάποιον είναι δύσκολο. Μας έτυχε να υπάρχουν παιδιά που δε μπορούσαν να δεχτούν το όχι. Υπήρξαν φορές που στεναχωρήθηκα επειδή απέρριψα παιδιά γι’ αυτό και έκλαιγα. Στην αρχή ειδικά βλέπεις τόσα πολλά παιδιά που αναγκαστικά λες και όχι. Έλεγα πάρα πολλά ναι και μου έλεγαν ότι πρέπει να πω και κανένα όχι. Εγώ έζησα πάρα πολλές απορρίψεις. Έχω βρεθεί πολύ κοντά σε μεγάλες δουλειές, ένιωθα ότι ήταν ένα βήμα πριν γίνει και εκεί η απόρριψη ήταν πολύ πιο έντονη για μένα», τόνισε.

Δείτε τα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: