Σχεδιο_χωρις_τιτλο__3_
Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: Κάποιοι θεώρησαν πως επρεπε να κάτσω εκτός τηλεόρασης

Η παρουσιάστρια σε μία κατάθεση ψυχής, στο Instagram

Εκτός τηλεόρασης έχει μείνει αυτή τη σεζόν η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αξιοποιεί τον χρόνο της φροντίζοντας την οικογένεια και τα παιδιά της, αλλά και τον εαυτό της.

Αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται σε κάποια εκπομπή, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκεί όπου συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και μυστικά από τις λαχταριστές συνταγές που ετοιμάζει για τον Χάρη Βαρθακούρη, τη Λιόνα και τη Μελωδία.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μεσημέρι της Τετάρτης, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τους τρεις αγαπημένους της και έκανε έναν μικρό απολόγισμό, δίνοντας απάντηση στην ερώτηση, για ποιον λόγο δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο. Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πως θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής.

Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα… ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο! Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς που δεν τους φανταζόμασταν, με πίστη και τις αξίες μας σταθερές μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, σας στέλνω μια πελώρια αγκαλιά και χάνομαι όχι γιατί σας ξεχνώ αλλά γιατί αυτόν τον έναν χρόνο που επαγγελματικά κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να κάτσω εκτός προσπαθώ να ρουφήξω ζωή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ! Μην χάνετε την αγάπη και το φως στην καρδιά σας για κανέναν…ο ουρανός σίγουρα θα γίνει πιο γαλανός!»
έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.