Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στην παρέα τους στο «Στούντιο 4» έναν αγαπημένο ηθοποιό με μακρά καριέρα σε θέατρο και τηλεόραση.

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία αλλά προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με το διαζύγιό του με την Κατερίνα Σούλη.

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Με την Κατερίνα έχουμε κρατήσει πολύ καλή σχέση» και συνέχισε:

«Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί».

Αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική του ζωή και μάλιστα από επιλογή.


«Γι΄αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου. Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου» δήλωσε.