Περιπέτεια με την υγεία της μετά τον εμβολιασμό της πέρασε η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, για την οποία ισχυρίζεται ότι ευθύνεται το ίδιο το εμβόλιο.

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως την επόμενη ημέρα και ένιωσα σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία τρομερή. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, δηλαδή έξι μήνες τώρα» δήλωσε στο Πρωινό.




Οκτώ γιατροί διέγνωσαν λύκο»

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Τη νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Γενικά ήμουν κομμάτια» ανέφερε.

«Πήγα σε δερματολόγο στη Μύκονο και μου λέει είναι ρήξη αιμοφόρων αγγείων και πρέπει να σε δει επειγόντως αιματολόγος. Επιστρέφω Αθήνα και αρχίζει ο Γολγοθάς. Διέγνωσαν 8 γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων, με κύριο τον ρευματολόγο, αυτοάνοσο, λύκο (Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος). Δεν το είχα ποτέ. Δημιουργήθηκε αμέσως μετά το δεύτερο εμβόλιο. Ο γιατρός ζήτησε απαλλαγή τρίτου εμβολίου» κατέληξε.