Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
kontaros
Lifestyle

Κονταρός: Δεν υπάρχει για εμένα αυτός που ευθύνεται για το ατύχημα

«Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ», αποκάλυψε

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2010 και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από τότε , αλλά και τι ήταν αυτό που του έδωσε δύναμη μίλησε ο Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it».

«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ.

Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Μέσα από αυτήν τη δύσκολη στιγμή, είδα πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου. Όλοι νιώθουμε πολύ δυνατοί αλλά στην πραγματικότητα ο κάθε άνθρωπος, όπως κι εγώ, δεν ήξερα πόση δύναμη μπορώ να έχω μέσα μου. Άντεξα κι αντέχω τον γολγοθά που ανεβαίνω» δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός.

«Αγαπώ και σέβομαι τον ίδιο τον Μανώλη περισσότερο από πριν. Ειδικά τις πρώτες μέρες ήταν ένα τεράστιο μαύρο βουνό. Τις πρώτες ημέρες ήμουν απελπισμένος μέχρι που ήρθαν τα παιδιά μου στην Εντατική. Από τότε δεν έχω σκεφτεί κάτι αρνητικό. Εγώ είμαι ο στυλοβάτης στην οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Επίσης, ρωτήθηκε αν θα είναι κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και απάντησε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, άρα όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της, σίγουρα… δεν κοιμάται πολύ. Και οι δύο είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη. Είμαστε καλοί φίλοι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε» τόνισε.

* Ήταν Δεκέμβριος του 2010, όταν ο Μανώλης Κονταρός, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο κέντρο που εμφανιζόταν, έφυγε με το αυτοκίνητό του για να πάει σπίτι του. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, άναψε τα αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο όμως έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις, ακόμη και στη σπονδυλική του στήλη.

*Δημοσιεύθηκε στην OnTime