Snik και Light βρίσκονται σε «πόλεμο». Οι δύο τράπερ συνεχίζουν την κόντρα τους, ανταλλάσσοντας χυδαίες εκφράσεις ενώ τις προηγούμενες ημέρες κανόνισαν και ραντεβού για να παίξουν ξύλο.

Τα όσα έχουν συμβεί σχολίασαν στο «Πρωινό» σήμερα (4/2), ωστόσο στη συζήτηση άναψαν γρήγορα τα αίματα όταν προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο ο Snik προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο τράπερ λέει: «Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα».

Φυσικά, οι δύο παρουσιαστές δεν το άφησαν να πέσει κάτω. Έγιναν πυρ και μανία και εξέφρασαν την οργή τους.

«Αν ήταν μάγκας…»

«Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα για αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Από την μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε, απαντώντας στο Snik: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό.

Δείτε όσα έγιναν on air