Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους και πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι όπου έζησε ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και από όλα!

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Γαλλία ο George BanGable, ο Έλληνας comber που μεσουρανεί στο Crazy Horse του Παρισιού μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποκαλύπτοντας την ξέφρενη βραδιά που πέρασαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή στο κλαμπ του.

«Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήρθαν στο Crazy Horse πριν 2 εβδομάδες. Δεν γνωριζόμασταν, ήρθαν τυχαία. Υπήρξε μια περιπέτεια, γιατί εγώ δεν τους αναγνώρισα καθόλου. Κάποια στιγμή επειδή τραγουδάω μέσα στο κοινό και κατεβαίνω κάτω, η Δέσποινα σηκώθηκε και χόρεψε μαζί μου. Εκεί μου φάνηκε η κίνηση κάπως… ελληνική.

Κάποια στιγμή γύρισα και τους ρωτάω στα αγγλικά από που έρχεστε και μου απάντησαν «Ελλάδα». Και λέω «α μου φαίνεται γνωστή η κυρία» και μου απάντησε ο Μπισμπίκης «Ναι είναι η Δέσποινα Βανδή» και λέω «α εντάξει έρχομαι σε λίγο». Διασκέδασαν, το χάρηκαν πάρα πολύ. Ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό που είδαν, αγόρασαν από την μπουτίκ, συζητήσαμε. Ο κ. Μπισμπίκης αγόρασε διάφορα αξεσουάρ με στάμπα για την παράσταση του» αποκάλυψε ο George BanGable.