Ένα πάρτι κατάλληλο για έναν πρίγκιπα! Μοντέλα, σχεδιαστές και αριστοκράτες φόρεσαν τουαλέτες και γάντια για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια του γαιοκτήµονα Tom Naylor Leyland στην εξοχική κατοικία του στην Ουαλία.

Ανάµεσά τους ο πρίγκιπας Φίλιππος µε τη σύζυγό του, Nina Flohr, που διατηρούν φιλικές σχέσεις µε τον Tom Naylor-Leyland και εντυπωσίασαν µε την κοµψή εµφάνισή τους.

Πρόκειται για τον µεγαλύτερο γιο του σερ Philip Naylor-Leyland και κληρο νόµο των 176 εκατοµµυρίων λιρών της οικογένειας και της τεράστιας περιουσίας της.

Το πάρτι πραγµατοποιήθηκε στο Nantclwyd Hall, στο Denbighshire της Ουαλίας, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Tom, µε οικοδέσποινα τη σύζυγό του, Alice, η οποία επιµελήθηκε τη γιορτή.

Η ίδια είναι συνεργάτις στη «US Vogue» και διευθύνει τη δική της εταιρεία επιτραπέζιων σκευών, τη Mrs Alice. Το ταλέντο της στη διαµόρφωση του τραπεζιού φάνηκε στο πάρτι γενε θλίων του συζύγου της, µε τρία ξεχωριστά θέµατα να εµφανίζονται, µε ασορτί σερβίτσια, τραπεζοµάντιλα και λουλού δια, σε συνδυασµό µε χρώµατα. Η θετή αδερφή της Alice είναι το µοντέλο Bea Fresson, που πρόσφατα πρωτα γωνίστησε σε µια διαφηµιστική καµπά νια των Dolce & Gabbana, στο πλευρό της Lady Kitty Spencer.
Screen_Shot_2022-02-09_at_01_51_45
Screen_Shot_2022-02-09_at_01_51_52

Οι καλεσµένοι, πολλοί και ξεχωριστοί, αφού το πάρτι ήταν για εκλεκτούς. Ανά µεσά τους η σχεδιάστρια παπουτσιών Charlotte Olympia και η σχεδιάστρια Emilia Wickstead, η fashionista Olivia Buckingham και άλλοι. Η Nina Flohr, χρυσή κληρονόµος και σύζυγος του πρίγκιπα Φιλίππου της Ελ λάδας, επέλεξε ένα τολµηρό πράσινο φόρεµα, µε γαλάζια γάντια, κερδίζοντας εύκολα τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 5/02/2022