Εκνευρισμένος με τα όσα είπε ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη στο Survivor και το γεγονός ότι προσπάθησε να «μπαλώσει» τα λεγόμενά του, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί το λάθος του, ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Κανούργιου στη «Super Κατερίνα», δεν έκρυψε τα νεύρα του με τα όσα είπε ο τραγουδιστής στο «Όλα γκουντ» και μάλιστα πήρε θέση για το θέμα, φυσικά με την Ευρυδίκη.

«Γιατί πολύ απλά δεν ζητάει ένα τεράστιο συγγνώμη. Να πει ότι “έκανα μια απίστευτη γκάφα, είμαι τραγικός, ζητάω συγγνώμη, δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό” και πάει να μπαλώσει κάτι τόσο λάθος και τόσο απάνθρωπο;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμπλήρωσε:

«Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό που ακούμε από τον Βαλάντη που συνεχίζει και επικαλείται τους πατέρες της εκκλησίας και γενικότερα αγίους και να πει ότι αυτό που είπε το λένε και πατέρες της εκκλησίας».

«Είναι πραγματικά ντροπή του που βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα για μια κοπέλα που δεν ξέρει τι της έχει αφήσει η συγκεκριμένη αρρώστια», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.