Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 08/02/2022 η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώνεται σήμερα και ο πατέρας της έσπευσε να της ευχηθεί το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν μπει η μέρα που έχει γεννηθεί η κόρη του, στην εκπομπή που συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και αναφέρθηκε σε εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο. Αν και δεν λέει πολλά για τα προσωπικά του, ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε ότι είναι το Supergirl του.

«Να πούμε "χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σε λίγα λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι -Super Girl-.

Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανώς συγκινημένος.

Όταν όμως ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, με την αμηχανία να είναι εμφανής αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή.

«Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε. «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται…»

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης επανήλθε.

Δείτε ακόμη: Μελίνα Νικολαΐδη - Γενέθλια στην αγκαλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη (Εικόνες)

«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12:01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: