Πλάνα από το reality που ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης για τη ζωή του προβλήθηκαν, για πρώτη φορά, στην εκπομπή «Super Katerina».

«Στο Γηροκομείο» όπως θα ονομάζεται το reality, θα παρουσιάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του Ηλία Ψινάκη, ενώ στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίζεται ο ίδιος να κάνει συζήτηση με την ηθοποιό Δήμητρα Παπαδοπούλου και να θυμούνται άγνωστες και παλιές ιστορίες.

Οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι, όπως φαίνεται και από τα πλάνα, και συζητούν για όσα τους ένωσαν και όσα τους χώρισαν, από τους «Απαράδεκτους», μέχρι τον Σάκη Ρουβά.

Εκτός από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πρόσωπα όπως ο Νίκος Αλιάγας, η Νανά Μούσχουρη, o Βαλεντίνο Καραβάνι αλλά και o Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Πάντως, πριν από μερικούς μήνες είχαν διαρρεύσει πλάνα από το reality για τη ζωή του Ηλία Ψινάκη στο Διαδίκτυο και η κίνηση αυτή είχε ενοχλήσει πολύ τον μάνατζερ. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε είχε αποκάλυψε πως το  reality με τον ευφάνταστο τίτλο «Στο Γηροκομείο» γυρίζεται για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Η «Super Katerina» μάς μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι του Ηλία Ψινάκη.