Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Φιλανδία μαζί με τα παιδιά του, θέλοντας να απολαύσουν το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο, περνώντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού ως λάτρεις των social media μοιράζονται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους εκεί, δίνοντας μας μία γεύση από το εκπληκτικό ταξίδι τους, που φαίνεται πως τους έχει ενθουσιάσει.

Όλοι μαζί επισκέφτηκαν τα χωριά από το Ροβανιέμι μέχρι το Oulo, είδαν ταράνδους, έκαναν βόλτα με το έλκηθρο και επισκέφτηκαν igloo.

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας εκμεταλλεύτηκαν το εντυπωσιακό σκηνικό και ανήρτησαν την πιο ξεχωριστή φωτογραφία από τη Λαπωνία. Η ίδιοι λοιπόν,  καλημέρισαν τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας ο μεν χωρίς ρούχα, μόνο με μία κουβέρτα και ο άλλος χωρίς μπλούζα αντίστοιχα έχοντας για φόντο ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, σαν ζωγραφιά.




















































Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο







hngbvbv