Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, σε μια συνέντευξη για τη ζωή του αλλά και τον ρόλο του στη σειρά, Ήλιος στον ANT1.


Ο Γιώργος Καραμίχος για τον ερχομό της κόρης του, Ρεγγίνας: «Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε ο ηθοποιός.

Η σχέση με την κόρης του και ο χωρισμός με την σύντροφό του: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης (…) Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.



Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος περιέγραψε την δύσκολη περίοδο που μεσολάβησε μετά τον χωρισμό αλλά και τη νέα καθημερινότητα δίπλα στην κόρη του: «Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί».