Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Τζώρτζη. Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία και συγκεκριμένα όταν ήταν 12 ετών από έναν ιερέα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «OPEN Weekend» και περιέγραψε όσα βίωσε ενώ τόνισε ότι εξοργίζεται κάθε φορά που ακούει ανθρώπους να προσπαθούν να διαψεύσουν τα θύματα.



«Μου ψιθύριζε στο αυτί διάφορα λόγια»

«Έχει συμβεί και σε εμένα κάτι παρόμοιο. Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία από 12 ετών, απ’ όταν μας πήγαιναν επί Χούντας να εξομολογηθούμε με το ζόρι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μόλις μπήκα στην εκκλησία, ο παπάς με παρενόχλησε σεξουαλικά. Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι, εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντας μου πράγματα, ανήκουστα για εκείνη την ηλικία. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ακούσει ποτέ. Δεν κατάλαβα ότι αυτό ήταν ασέλγεια. Μου ψιθύριζε στο αυτί διάφορα λόγια σεξουαλικού περιεχομένου, που εγώ στα 12 μου δεν τα είχα ακούσει. Αν μ’ αρέσει να μου κάνουν αυτό κι εκείνο», δήλωσε επιπρόσθετα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι από τότε δεν ξαναπήγε ποτέ στην εκκλησία. «Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία, γιατί και μόνο η μυρωδιά από εκεί μέσα μου φέρνει ναυτία, όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την εκκλησία, μου είναι αντιπαθείς. Ακόμα, κι αν μου πουν να δω μια εκκλησία, πχ σαν αντικείμενο αρχιτεκτονικής, δεν θα μπω καν μέσα. Θα με ρωτήσει κανείς γιατί δεν μπαίνω στην εκκλησία, μετά από αυτό που πέρασα; Θα τον σκοτώσω», κατέληξε.