Ανδρεας_Μικρουτσικος
Lifestyle

Μικρούτσικος: Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου είχαν «ριχτεί»

«Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος», ανέφερε μεταξύ άλλων

H αποκάλυψη της Τζούλια Νόβα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παρουσιαστή που της πρότεινε εκπομπή, αποτέλεσε αφορμή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προχωρώντας σε μια ιδιαίτερη προσωπική εξομολόγηση από το παρελθόν.

«Και σε μένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων να με θέλουν. Εγώ βεβαίως, «παρκάρω» έξυπνα και μετά μου ρίχτηκαν εναντίον μου. Δηλαδή, ήθελαν την κεφαλήν μου επί πίνακι, επειδή δεν ενέδωσα. Υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος που με φλέρταρε, με ήθελε και μετά προσπάθησε να με εκδικηθεί, αλλά είναι τέτοια η διαπραγματευτική μου ισχύ που δεν πέτυχε. Αλλά σε κάθε της κουβέντα έβγαζε φαρμάκι», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια ανέφερε χαριτολογώντας: «Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος».