Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στον «Ελληνικό FM», προχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, όσο και στη σωματική κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν.

Σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της για τον σύζυγό της, η Νατάσσας Μποφίλιου είπε χαρακτηριστικά πως «όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου.

Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Σχετικά με το #metoo

Η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε ότι «μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση. Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: