Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε πως νόσησε όχι μια, όχι δυο, αλλά τρεις φορές από κορονοϊό. Ωστόσο, όπως είπε έχει κάνει όλα τα εμβόλια γι΄αυτό και το πέρασε ήπια.

«Πέρασα κορονοϊό τρεις φορές. Μια φορά κόλλησα στις αρχές του κορονοϊού στην Κύπρο. Δεν το ήξερα ακόμα όμως. Έρχομαι, νοσώ και μετά από 4-5 μήνες ξανακόλλησα. Τα εμβόλια τα έκανα όλα όμως και τώρα, πριν 20 μέρες ξανανόσησα, αλλά ήταν σαν να μην είχα τίποτα γιατί είχα κάνει το εμβόλιο.

Το εμβόλιο είναι μεγάλη δουλειά. Προτιμώ να πεθάνω από το εμβόλιο παρά από τον κορονοϊό. Αν κολλήσεις και πας στο νοσοκομείο και κάτσεις 15-20 μέρες μόνος σου, να μην μπορείς να δεις τα παιδιά, την γυναίκα. Δε θέλω. Θα κάνω 10 εμβόλια να είμαι σίγουρος» ανέφερε ο Ζαφείρης Μελάς.

Η φιλία με τον Πασχάλη Τερζή

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. «Με τον Πασχάλη κάναμε πέντε σεζόν μαζί και σε ένα καμαρίνι. Το τραγούδι που λέει "Θα ‘θελα να σουν εδώ", είχε γραφτεί για την πρώτη του γυναίκα, που την έχασε πάρα πολύ νέα. Το τραγουδάω μια μέρα στο καμαρίνι και κλαίγαμε και οι δύο. Τον λατρεύω τον Πασχάλη, είναι φίλος και αδελφός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Έχω "φάει" χαστούκι την ώρα που τραγουδούσα στην πίστα



Όταν πέρναγε από μπροστά μου ο Πάνος Γαβαλάς σηκωνόμουν όρθιος



Ο Μανώλης Αγγελόπουλος ήταν άρχοντας σε όλα