Νυφούλα αναμένεται να ντυθεί σύντομα η Κόνι Μεταξά και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση. Οι φήμες περί πρότασης γάμου κυκλοφορούσαν ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πλέον είναι γεγονός!

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ετοιμάζονται να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο, με τη μέλλουσα νυφούλα να μην μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της. Ο 30χρονος πολίστας φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Mega Star» και εκείνη γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά κοινοποίησε σε story τρεις φωτογραφίες όπου ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της και δείχνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. «Opa», έγραψε η παραγωγός του myradio 104,6 και αμέσως οι followers της αναρωτήθηκαν αν ο Μάριος Καπότσης της έκανε πρόταση γάμου. Λίγη ώρα μετά η Έλενα Γαλύφα κοινοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε πως η Κόνι Μεταξά «είπε το ναι», κάνοντας έτσι γνωστό πως το αγαπημένο ζευγάρι σύντομα θα παντρευτεί.

«Επειδή όλα σε αυτή τη σχέση έγιναν αβίαστα, σίγουρα και ο γάμος θα γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια», είχε πει η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει βρει και τους κουμπάρους του.

Η τραγουδίστρια όμως φαίνεται πως ανάμεσα στις ευχές για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση δέχτηκε και μερικά κακόβουλα σχόλια, στα οποία μάλιστα απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram. «Ξέρετε τώρα, εγώ δεν μπορώ να μη μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια», ανέφερε η Κόνι Μεταξά. Ενώ σε δεύτερο βίντεο σχολίασε με χιούμορ: «Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί», είπε η Κόνι Μεταξά.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 18 Φεβρουαρίου 2022