Τη γνώμη της σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο συναδέλφους της Μάνο Παπαγιάννη και Σοφία Παυλίδου, εξέφρασε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήταν στον ίδιο θίασο με τους ηθοποιούς.

Όπως δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Super Κατερίνα, δεν ήταν μπροστά, όταν ξέσπασε η φασαρία στο καμαρίνι του θεάτρου.

«Μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο, αλλά όταν έγινε η φασαρία δεν ήμουν εκεί. Δεν δικαιολογώ οποιουδήποτε είδους βιαιότητες μεταξύ καλλιτεχνών. Όλα αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Ούτε να τα ακούω δεν θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφορικά με το ποια πλευρά έχει δίκιο, η ηθοποιός είπε: «Δεν δικαιολογώ κανέναν τους, ούτε εκείνον, ούτε εκείνη. Δεν έπεσε δα κι η Τροία. Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ φίλων και συναδέλφων».

Τέλος, τόνισε πως κατά τη δική της γνώμη, η υπόθεση αυτή δεν έπρεπε να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Δεν έχει σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη, γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο να σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι. Δεν είναι δικάσιμο, γιατί είναι διενέξεις δύο σκεπτόμενων ανθρώπων, οι οποίοι δεν θα έπρεπε εξ' αρχής να σηκώσουν χέρι ο ένας στον άλλο, γιατί εκεί πλέον, φτάνουν στα άκρα. Άνθρωποι είμαστε, θα τσακωθούμε, θα τα βρούμε», δήλωσε κλείνοντας η ηθοποιός.