Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
Παναγιωτης_Ψωμιαδης-Φαρμα2
Lifestyle

Ξέσπασε ο Ψωμιάδης: «Στη «Φάρμα» με έβαζαν να καθαρίζω τουαλέτες, μάζευα ματωμένες σερβιέτες από κάτω (Βίντεο)

Ξέσπασε ο πρώην νομάρχης

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Μεταξύ άλλων, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στη «Φάρμα» και προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «40 μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, αγγαρείες, δολοπλοκίες, ίντριγκες και έρωτες ε πόσο θα αντέξω; Πόσο θα αντέξω; Για αυτό και πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και απορούσα».

«Πετούσαν τις σερβιέτες τις ματωμένες κάτω»

«Με έβαζαν και καθάριζα τις τουαλέτες. Εντάξει, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε ευγενικές καθόλου ρε! Πετούσαν τις σερβιέτες τις ματωμένες κάτω και αναγκαζόμουν εγώ να τις μαζεύω και να σκάβω τον λάκκο για να τις βάζω μέσα. Αφού έχει καλαθάκι! Τι είναι ο Ψωμιάδης δηλαδή; Απορριμματοφόρο των σερβιετών; Μα σε παρακαλώ».

«Διάβασα σχόλια στα social media και ορισμένα ήταν πολύ σκληρά! Ντρέπομαι που αυτοί βγήκαν από μάνα και από πατέρα! Όποιος είναι παλληκάρι και φοράει σώβρακα και έχει κάκαλα, να έρθει εδώ μπροστά μου τώρα! Όχι πολλούς, αλλά δύο δύο τους παίρνω».

«35 χρόνια τώρα είμαι πρώτος στο κάτω κάτω, δεν θα κοιτάξω τα γατάκια! Αυτά είναι γατάκια και τα έχω για πρωινό, Γατάκια είναι! Όλη η ζωή αυτών είναι μια εβδομάδα δική μου! Κάθονται στις καφετέριες, βρωμιάρηδες, πλένονται μια φορά τον μήνα, σε παρακαλώ τώρα» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.