Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείµνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουµάνου, αυτήν την περίοδο µπορεί να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώµενα, καθώς έχει σπουδάσει ηθοποιός, όµως σε καµία περίπτωση δεν το βάζει κάτω, αφού είναι αγωνίστρια.

Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη µιλώντας στο «S» αποκάλυψε πού δουλεύει αυτή την περίοδο, προκαλώντας έκπληξη: «Εργάζοµαι στο µπαρ ενός club στο Γκάζι, του “Blast”, τέσσερις φορές την εβδοµάδα και τελειώνω στις 6 το πρωί».

Φυσικά, η µεγάλη της αγάπη είναι η ηθοποιία, όµως προς το παρόν δεν έχει κάποια πρόταση που να την ενδιαφέρει. «Θέλω πολύ να κάνω και θέατρο και τηλεόραση, αλλά δεν έχω κάποια πρόταση», δήλωσε η ίδια.

Ωστόσο, διανύει την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή και ζει τον έρωτά της µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, ενώ αποφεύγει να µιλάει γι’ αυτό.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζένια εργάζεται σε χώρο διασκέδασης, αφού το καλοκαίρι δούλεψε σε bar-restaurant που διατηρούν συγγενικά της πρόσωπα στη Μύκονο.

«Είµαι στη Μύκονο και εργάζοµαι ως σερβιτόρα στο “Alemagou”. Το έχουν οι θείοι µου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχοµαι και δουλεύω. Μου αρέσουν το θέατρο και η Τέχνη.

∆υστυχώς, όµως, από αυτό δεν µπορείς να ζήσεις οικονοµικά και για µένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάµιση χρόνο. Περνάω καλά, µου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία, παρά το βαρύ όνοµα που κουβαλάει, µπήκε στην αγορά εργασίας περιµένοντας την ευκαιρία στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ κατά γενική οµολογία διαθέτει ταλέντο.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 19/02/2022