Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και στον Αλέξανδρο Ρήγα.

Ο έρωτας του Γιώργου Μαρίνου για την Κατιάνα Μπαλανίκα

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

Για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου

Όταν ρωτήθηκε για το αν της έχει μείνει κάποια πικρία που ο Γιώργος Μαρίνος «εξαφανίστηκε», η Κατιάνα Μπαλανίκα απάντησε πως «όχι, όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είμαι καλά».

«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Το κεφάλαιο Αλέξανδρος Ρήγας

Η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν και η σχέση τους πέρασε 40 κύματα.
«Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί.

Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα»: