Η Ιωάννα Σεβοπούλου επιστρέφει δυναµικά µε νέο κοµµάτι και αισθησιακό videoclip. Η γοητευτική ερµηνεύτρια µιλάει αποκλειστικά στο «S» για τα νέα της επαγγελµατικά σχέδια, τις εµφανίσεις της αλλά και για τα διάφορα απρόοπτα που της έχουν συµβεί επί σκηνής. «Μόλις πριν από δύο εβδοµάδες κυκλοφόρησε το νέο µου videoclip.

Πρόκειται για µια αισθαντική µπαλάντα µε τίτλο "∆εν νιώθω τίποτα", σε µουσική Κώστα Μακεδόνα και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.

Η σκηνοθεσία του clip, του Sherif Francis, είναι τελείως κινηµατογραφική, µοιάζει µε ταινία µικρού µήκους. Είναι µια πάρα πολύ καλή παραγωγή». Η ίδια, ωστόσο, τα Σάββατα εµφανίζεται στα βόρεια προάστια, κάνοντας ένα ενδιαφέρον πρόγραµµα.

«Κάθε Σάββατο εµφανίζοµαι στο “Chalet” στην Πολιτεία, σε ένα one woman show, τραγουδώντας σε έξι γλώσσες διαχρονικές επιτυχίες». Μάλιστα, διευκρινίζει γιατί τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να εµφανίζεται σε εναλλακτικά µέρη και όχι σε νυχτερινό κέντρο.

«Έχω επιλέξει να εµφανίζοµαι σε πιο µικρούς χώρους, για να µπορώ να κάνω αυτό που µε εκφράζει ελεύθερα και καλύτερα, και έχω αναπτύξει ένα κοινό που µε ακολουθεί πιστά αυτά τα χρόνια. Θα ήταν χαρά µου από το τραγούδι να ακουστώ ακόµα περισσότερο και να έρχεται περισσότερος κόσµος στα live µου, γιατί όποιος το ζήσει θα καταλάβει. Είναι µια πολύ ωραία εµπειρία.

Ένα ταξίδι στις µουσικές του κόσµου, όπου βεβαίως κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο». Φυσικά, όπως πολλοί καλλιτέχνες, η πανέµορφη τραγουδίστρια έχει ζήσει διάφορα απρόοπτα στη σκηνή. «Μου έχουν συµβεί σε live διάφορα απρόοπτα.

Θυµάµαι, τραγουδούσα κάπου και, µόλις τελείωσα και ετοιµαζόµουν να φύγω, διαπίστωσα ότι κάποιος µε παρακολουθούσε. Με ακολούθησε µε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του και χρειάστηκε να κάνω πολλούς γύρους, οπότε στο τέλος ξύπνησα τον πατριό µου, που µένει κοντά στο σπίτι µου, για να βγει έξω και να πάω να κοιµηθώ σπίτι του.

Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι, εάν υπέκυπτα σε ανθρώπους της δουλειάς γενικότερα, θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγµατα για µένα… Ωστόσο, δεν µετανιώνω στιγµή και αισθάνοµαι πολύ περήφανη που ό,τι έχω καταφέρει είναι µε την αξία µου, όποια είναι αυτή».

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 19/02/2022