Αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού ήρθε το τελευταίο διάστημα η Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπειτα από κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το χειρουργείο που έκανε έπαθε κρίσεις πανικού.

«Επειδή συνηθίζω να μοιράζομαι τα περισσότερα από όσα μου συμβαίνουν, κάνω αυτό το βιντεάκι γιατί με έχετε συγκινήσει με το πόσο πολύ ενδιαφέρεστε, για το που είμαι, που χάθηκα, τι συνέβη με το χειρουργείο μου και όλη την μετέπειτα ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια πιεστική χρονιά.

Όλα αυτά συσσωρεύονται, προστίθενται αθροιστικά μέσα σου και μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα ποτήρι που σιγά σιγά γεμίζει, δεν το καταλαβαίνεις και τελικά έρχεται μια σταγόνα, μια αφορμή, που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει. Έκανα αυτό το προγραμματισμένο χειρουργείο. Στην πορεία της ανάρρωσής μου υπήρχε κάποια δυσκολία που δεν την είχα προβλέψει και έπαθα πανικό. Η ίδια η λέξη τα λέει όλα. Ο πανικός έφερε κρίσεις πανικού» αναφέρει στο βίντεο  της η Ναταλί Κάκκαβα.

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να μοιραστεί αυτή της την περιπέτεια δημόσια, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο  της: «Κρίσεις πανικού… Το άκουγα ότι το έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι δίπλα μου, αλλά τώρα χτύπησαν και τη δική μου πόρτα.. Κάνω αυτό το βίντεο για να μοιραστώ μαζί σας το πως νιώθω.. Και να σας πω πως κάνεις δεν είναι άτρωτος.. Και πως καμία φορά ένα χαμόγελο είναι απλά η άμυνα σου για να μην παραδεχτείς την αλήθεια σου..

Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε.. Ούτε γιατί δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε για μια ακόμα φορά τέλεια την κάθε δυσκολία που μας προκύπτει.. Είναι ανθρώπινο να πέφτεις.. Όπως είναι και ανθρώπινο να μην μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα με τη λογική σου..», έγραψε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.