Καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει αλλά και γιατί τον έδιωξαν από πολλά σχολεία.

«Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα”. Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία…» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ίδιος παλιότερα είχε αναφερθεί και στα σχολικά του χρόνια.

«Με σταμάτησαν και το σταμάτησα. Δεν το πήγαινα το σχολείο. Με έδιωξαν από σχολεία και του Λουτρακίου και της Κορίνθου, δεν είχε άλλα να πάω. Δε γούσταρα, δε μου άρεσε. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και οι γονείς μου, τους ξεφτίλιζα όπου πήγαινα, είχαν απαυδήσει οι άνθρωποι. Έκανα καταλήψεις, έπαιζα ξύλο, έβριζα τους καθηγητές».