Στην εκπομπή «Στούντιο 4» εμφανίστηκε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

O ηθοποιός μίλησε για τη νέα γενιά γονιών που έχουν μεγαλύτερες ευαισθησίες απ΄ό,τι παλαιότερα και τον τεσσεράμισι ετών γιο του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να ανακαλύψει το φαινόμενο του θανάτου.

Οι δικοί του γονείς χώρισαν όταν ήταν μωρό και με τον πατριό του μετέπειτα είχε εξαιρετικές σχέσεις. «Χώρισαν οι γονείς μου, ξαναπαντρεύτηκαν και οι δύο και ξαναχώρισαν και οι δύο. Ήταν τρομερά δίπλα μου, με αγάπησε χωρίς να με ξεχωρίζει από το βιολογικό τους παιδί.»

Ο ίδιος παντρεύτηκε στα 31 του και στα 35 του ήταν ήδη πατέρας. «Παντρεύτηκα αυθόρμητα, ήμασταν στο Λονδίνο και ένιωθα ότι η σχέση μου ανθίζει. Και περισσότερο ήθελα να κάνουμε ένα πάρτι. Ίσως επειδή έχω ζήσει τόσα διαζύγια δεν σκέφτηκα ότι είναι μία μέγγενη ο γάμος. Το παιδί με έβαλε περισσότερο σε διαδικασίες α σκεφτώ έτσι, τη δέσμευση του πράγματος και σιγά σιγά και αυτό το μαλακώνω».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη θεία του, Μαρία Αλιφέρη. «Είναι ένας πάρα πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία είχα τρομερή επαφή μαζί της. Κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά, ψυχολογικά πράγματα. Είναι βαθύς άνθρωπος, διαβασμένος άνθρωπος, ίσως σε κόντρα για κάποιους με τη δημόσια εικόνα που είχε όταν ήταν στα ουράνια ως τηλεοπτικό πρόσωπο».