Λίγο καιρό μετά τον χαμό της σκυλίτσας της, που της στοίχισε αρκετά, η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στην εκπομπή το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, στην σχέση που διατηρεί με την πρώην γυναίκα του αλλά και την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε το 2017, παντρευτήκαμε το 2018. Μπαμ μπαμ στη Σαντορίνη. Έγινε γρήγορα αλλά νομίζω ότι είμαστε στις ηλικίες που όταν ξέρουμε ότι είναι αυτό για τη ζωή μας και θέλουμε κάτι νομίζω ότι πρέπει να γίνεται” εκμυστηρεύτηκε για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και πρόσθεσε: "Δεν με απασχόλησε καθόλου που ο Μάνος είχε δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Το έχω πει πολλές φορές ότι εξαρτάται από τον ίδιο και τη μαμά τους με την οποία έχω μια εξαιρετική σχέση. Μιλάμε στο τηλέφωνο για τα παιδιά, θα πιούμε και καφέ. Δεν είμαι ποτέ γλυκούλα. Είμαι με τα παιδιά όπως και με τους μεγάλους. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Έχουν μια υπέροχη μαμά. Εγώ είμαι κολλητή φίλη των κοριτσιών πια».

Μιλώντας για το #MeToo: «Στο έγκλημα πιστεύω δεν υπάρχει δημοκρατία. Δεν έχω γνώμη σου, γνώμη μου. Εμείς το βουλώνουμε, αφήνουμε τα θύματα να μιλήσουν και τη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η θέση μου και το λέω πολύ ειλικρινά. Τέλος! Η δικαιοσύνη! Εκεί είναι το πράγμα και ευτυχώς έχουμε δικαιοσύνη».

«Είναι δεδομένο ότι είσαι με το θύμα. Δεν συζητιέται αυτό. Θα πω το ίδιο. Πας στη δικαιοσύνη. Αν υπήρξαν μάρτυρας ή θύμα θα έπραττα αναλόγως. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους έχει συμβεί, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους. Συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια στην "Όμορφη πόλη”, δεν έτυχε να συμβεί κάτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κάνει αυτά που έχει κάνει, που λένε οι άνθρωποι ότι έχει κάνει. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Οπότε θα το πω πολλές φορές υπάρχει το θύμα και η δικαιοσύνη» υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Δεν δίστασε μάλιστα να σημειώσει: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν πρέπει να ανεχόμαστε καταστάσεις» και συμπλήρωσε: "Για εμένα δεν θα πρέπει να υπάρχει λαϊκό δικαστήριο».