Σχεδιο_χωρις_τιτλο__4_
Lifestyle

Άννα Ζένιου: Έτσι απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τη σχέση τους

«Έχουμε περάσει πολλά πράγματα και έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Αλέξη...», δήλωσε

Η Άννα Ζένιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Παππά, όσον αφορά στη σχέση τους μετά το «The Bachelor».

«Έχουμε περάσει πολλά πράγματα και έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Αλέξη. Τελικά τα βρήκαμε στο φιλικό κομμάτι και κάνουμε πολύ καλή παρέα» είπε αρχικά η Άννα Ζένιου.

«Πέρασαν τέσσερις μήνες από το The Bachelor. Μου έχει φύγει τελείως το ερωτικό. Όταν ήρθε Κύπρο και μου είπε να βγούμε και τον είδα, δεν ένιωσα τίποτα. Εγώ επαφές με την Αθηνά δεν έχω. Η Αθηνά έλεγε πως θα αφήσει τα πάντα για τον Αλέξη, αλλά δεν το έκανε. Έλεγε πως εγώ δε θέλω τον Αλέξη και αυτή θα έκανε τα πάντα για αυτόν. Εγώ τώρα δεν έχω σχέση» σχολίασε επίσης η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά.

«Πέρασαν τέσσερις μήνες από το The Bachelor. Μου έχει φύγει τελείως το ερωτικό. Όταν ήρθε Κύπρο και μου είπε να βγούμε και τον είδα, δεν ένιωσα τίποτα. Εγώ επαφές με την Αθηνά δεν έχω. Η Αθηνά έλεγε πως θα αφήσει τα πάντα για τον Αλέξη, αλλά δεν το έκανε. Έλεγε πως εγώ δε θέλω τον Αλέξη και αυτή θα έκανε τα πάντα για αυτόν. Εγώ τώρα δεν έχω σχέση» σχολίασε επίσης η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά.