Διπλό... baby µπλουµ για τη ∆ούκισσα Νοµικού και τον ∆ηµήτρη Θεοδωρίδη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηµατίας, που είναι γονείς δύο παιδιών, µέχρι σήµερα δεν τα έχουν βαπτίσει και αυτό, καθώς συνέχεια το ανέβαλλαν λόγω της πανδηµίας.

Σύµφωνα όµως µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το λαµπερό ζευγάρι της σόουµπιζ, αν όλα πάνε καλά, σκέφτεται να τελέσει διπλό Μυστήριο στη Μύκονο, όπου άλλωστε είχε γίνει και ο γάµος τους, καθώς εκεί διαθέτουν εξοχική κατοικία και είναι το αγαπηµένο τους νησί.

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση της ∆ούκισσας µε τον επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Θεοδωρίδη, γιο του αείµνηστου Σάββα Θεοδωρίδη. Στις 10 Ιουνίου 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα γραφικό εκκλησάκι, που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας του γαµπρού στη Μύκονο. Η ∆ούκισσα και ο ∆ηµήτρης έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 2018 και θα πάρει το όνοµα Σάββας, και ένα κοριτσάκι, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεµβρίου του 2019 και θα την ονοµάσουν Αναστασία.

Η ξανθιά καλλονή είναι πολύ κοντά στα παιδιά της, αφού έχει αναλάβει η ίδια την ανατροφή τους, γι’ αυτό και χρειάστηκε να απέχει αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώµενα, παρόλο που είχε προτάσεις. Η ∆ούκισσα λατρεύει τα παιδιά - αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που είναι πρέσβειρα στο «Μαζί για το Παιδί».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 26 Φεβρουαρίου 2022