Μόνος του απέμεινε ο Bachelor Αλέξης Παππάς, αφού δεν είναι ζευγάρι ούτε με την Αθηνά, που επέλεξε για ταίρι του στον τελικό του reality παιχνιδιού, ούτε με την Άννα Ζένιου, που από την αρχή της είχε δείξει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ότι η σχέση του με την Αθηνά New York δεν ολοκληρώθηκε, αλλά και δεν προχώρησε, λόγω απόστασης, τώρα και η Άννα Ζένιου διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Η 20χρονη Κύπρια ξεκαθάρισε πως με τον Αλέξη Παππά είναι μόνο φίλοι και δεν έχει πλέον συναισθήματα για εκείνον. «Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Αλέξη. Τελικά, τα βρήκαμε στο φιλικό.

Πέρασαν τέσσερις μήνες από το The Bachelor. Μου έχει φύγει τελείως το ερωτικό. Όταν ήρθε Κύπρο και μου είπε να βγούμε και τον είδα, δεν ένιωσα τίποτα. Εγώ επαφές με την Αθηνά δεν έχω. Η Αθηνά έλεγε πως θα αφήσει τα πάντα για τον Αλέξη, αλλά δεν το έκανε. Έλεγε πως εγώ δεν θέλω τον Αλέξη και αυτή θα έκανε τα πάντα για αυτόν. Εγώ τώρα δεν έχω σχέση» αρκέστηκε να πει η Άννα. Μία μέρα πριν, όταν ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Άννα Ζένιου, τόνισε: «Με την Άννα είμαστε φίλοι. Το αποκλείω να έχουμε κάτι στο μέλλον».

Στο μεταξύ, την πρώτη της ανάρτηση μετά την παραδοχή του Αλέξη Παππά ότι χώρισαν έκανε η Αθηνά New York, αφήνοντας αιχμές για τον πόνο που της προκάλεσε, αλλά και ότι είναι ανοιχτή να μιλήσει σχετικά. «Ευχαριστώ για τον πόνο, με έκανε να γίνω καλύτερη. Όταν είμαι έτοιμη, θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 2 Μαρτίου 2022