Έτοιμοι για γάμο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «You».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει. «Η σχέση τους κρατάει περίπου ενάμιση χρόνο και σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι δυο τους αποφάσισαν να συζήσουν, όμως πληθαίνουν διαρκώς οι φήμες που τους θέλουν μέσα στο 2022 να κάνουν το επόμενο βήμα... Άλλωστε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και απλώς το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η ημερομηνία», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Όσο για τα επαγγελματικά της παρουσιάστριας, το «Κάτι ξαναψήνεται» δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ, όμως το τηλεοπτικό παρασκήνιο θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, με τους ανθρώπους του καναλιού στο Φάληρο να σκέφτονται να την αξιοποιήσουν επαναφέροντας το «My Style Rocks», ένα project που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά. Από την πλευρά της, η Queen Dina τηρεί για την ώρα σιγήν ιχθύος, περιμένοντας πρώτα να συζητήσει με το κανάλι.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 3 Μαρτίου 2022