Ο Γιώργος Κιμούλης κινείται νομικά εναντίον των ηθοποιών που τον κατήγγειλαν για λεκτική βία. Σε τηλεφωνική συνέντευξη της Έλενης Τζώρτζη στο Πρωινό, η ηθοποιός είπε σχετικά:

«Γενικά εμένα μου φαίνεται αλλοπρόσαλλο το γεγονός ότι θέλεις αποζημίωση γιατί συμπεριφέρθηκες με έναν τρόπο που κάποιοι δεν τον έκριναν σωστό ή τον θεώρησαν επιθετικό και κατήγγειλαν ότι συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Το να θες να βγάλεις λεφτά απ’ την κακοποίηση κάποιων ανθρώπων ή την υποτιθέμενη κακοποίηση -ας το πούμε- επίσης αλλοπρόσαλλο. Είχα θεωρήσει ότι ήταν πολύ πιο έξυπνος απ’ αυτό.

Όποτε θέλει θα καταγγείλει, ο οποιοσδήποτε έχει υποστεί κάτι θα το καταγγείλει όποτε θέλει, γιατί απαγορεύεται; Ή θεωρώ γελοίο -τουλάχιστον γελοίο- το γεγονός ότι αν κάποιος τολμήσει να κατηγορήσει κάποιον άλλο για τη συμπεριφορά του, πρέπει να του ζητηθούν και τα ρέστα.

Δε φημίζεται στο χώρο για την άρτια συμπεριφορά του ο Γιώργος Κιμούλης. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι συγκροτημένος, στο φως, μορφωμένος, δε συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο κάθε θύτης δηλαδή θα βγαίνει και θα καταγγέλλει τα θύματα του, ότι του προκαλούν βλάβη αν πούνε αυτό που τους έκανε;

Θυμάμαι ότι ο Γιώργος Κιμούλης από την αρχή της καριέρας του είχε μια τέτοια διάθεση – αντιμετώπιση των πραγμάτων. Του είχε προταθεί από τον Βολανάκη αν θυμάμαι καλά να παίξει στο Εθνικό. Αυτή η παράσταση δεν έγινε όμως, είχε εντυπωσιάσει το σινάφι μας τότε, το γεγονός ότι ένας τόσο πολύ νέος ηθοποιός, αντέδρασε κάνοντας μήνυση στο Εθνικό Θέατρο γιατί αθέτησε το λόγο του, αθέτησε το συμβόλαιο του. Δεν ήταν παρά πολύ βατός, σαν συνάδελφος ας πούμε στις συνεργασίες με την έννοια ότι με κάποιον τρόπο υποτιμούσε τους συναδέλφους. Πάντα δηλαδή είχε μια υπεροψία απέναντί τους».