Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
1-vana-barba-oukrania-polemos
Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Θα πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια (Βίντεο)

«Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα » συνάντησε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απώλεια της αδερφής της, και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στη Σαουδική Αραβία.

Το μούδιασμα του πολέμου

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε το ίδιο "μούδιασμα", μετά τον κοροναϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς», σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Η «Δύναμη Ζωής» και οι χορηγίες

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου», σημείωσε, ενώ τόνισε «Έχω ένα σωματείο, τη "Δύναμη Ζωής". Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω».

Το ελληνικό MeToo

«Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δε θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη Βάνα Μπάρμπα.

Για τα reality shows

«Τα reality ψυχαγωγούν τον κόσμο, αν κάνουν καλό στο κοινό, αν δεν προσβάλουν τη γυναίκα και τον άνθρωπο γενικότερα, και δίνουν ψωμί, είναι σαν να κάνεις ένα καλό σίριαλ. Μπορεί να πήγαινα σε ένα reality, αν υπήρχε ένα spiritual. Μου έγινε πρόταση για reality ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος».

Ζω από τις εταιρίες

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ τόνισε ότι «Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

Ετοιμάζω τηλεοπτική εκπομπή

«Ετοιμάζω μια εκπομπή που λέγεται “Κόκκινο τραπέζι” και θα έχει να κάνει με συζητήσεις ανθρώπων όχι επώνυμων. Θα έχει και υποστήριξη οικονομική για τον κόσμο», είπε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: