Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
1-katia-zygouli-apostolos-rouvas-survivor-YouTube
Lifestyle

Κάτια Ζύγουλη: Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor (Βίντεο)

«Αυτό που είδα στον Αποστόλη του βγάζω το καπέλο, μας έχει βάλει τα γυαλιά. Ένα μεγάλο μπράβο. Συγκινούμαι με τον Αποστόλη» είπε η Κάτια Ζύγουλη για τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor.

Στον Απόστολο Ρουβά αναφέρθηκε μέσα από ένα βίντεο της στο Youtube η Κάτια Ζυγούλη. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια που είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά και με τα τέσσερα παιδιά τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, αποκάλυψε ότι παρακολουθούν φανατικά τον αδερφό του τραγουδιστή στο Survivor.

Όπως είπε η Κάτια Ζυγούλη, η στάση του Απόστολου Ρουβά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης της έχει δώσει ένα πολύ σημαντικό μάθημα και πολλές φορές συγκινείται παρακολουθώντας τον.

Ξενυχτάμε για τον Απόστολο

«Εννοείται ότι βλέπουμε τον Απόστολο στο Survivor. Ξενυχτάμε για τον Απόστολο. Να σας πω κάτι; Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε κάπως πολύ συγκεκριμένα και δε μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα και όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που είδα στον Αποστόλη του βγάζω το καπέλο, μας έχει βάλει τα γυαλιά. Ένα μεγάλο μπράβο. Συγκινούμαι με τον Αποστόλη» είπε η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:Κάτια Ζυγούλη - Q & A !! Απαντάω στις δικές σας ερωτήσεις