Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
cache_1920x1080_Analog_medium_918636_134019_1622022
Lifestyle

Σωτήρης Καλυβάτσης: Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει τις σκάλες

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης στην οποία σημειώθηκε το περιστατικό βίας ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη αφού εκείνος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης στην οποία σημειώθηκε το περιστατικό βίας ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς .

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης που όπως είπε έχει ήδη καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, περιέγραψε όσα είδε εκείνη τη μέρα έγοντας μάλιστα πως εφόσον πλέον οι άνθρωποι δε μπορούν να επικοινωνήσουν ας πηγαίνουν στα δικαστήρια για να τους βρίσκουν λύσεις.

«Εκείνο το περιστατικό άλλος το έφερε στη δημοσιότητα, ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση και έτσι βγήκε το περιστατικό στην επιφάνεια. Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. ‘Ημασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ.

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε.. Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.