Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος, εν όψει της πρεμιέρας του «Total Blackout», και ο τραγουδιστής έκανε μία γκάφα, που ο Αντώνης Κανάκης δεν άφησε ασχολίαστη στην εκπομπή της Δευτέρας.

O γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής του «Total Blackout», ωστόσο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε ποιους θα ήθελε να δει στο «Total Blackout» καλεσμένους, τα γέλια που ακούστηκαν έκαναν το πλατό να τρανταχτεί.

«Ποια είναι η ιδανική τετράδα που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout; Μπορείς να πεις όποιον θέλεις, ακόμα και τον Πρωθυπουργό», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξέρω ‘γω, Τσίπρας – Βαρουφάκης. Μου ‘ρθε εμένα επειδή είπες για Πρωθυπουργό», απάντησε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χαμηλόφωνα και διακριτικά πως: «δεν είναι Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Είναι πρώην». «Τι έχουμε;» ρώτησε με χιούμορ ο Αναστάσιος Ράμμος.

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως στις δυάδες που θα ήθελε να δει στο «Total Blackout» είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη γκάφα του Αναστάσιου Ράμμου.

«Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έπαιξε το βίντεο με την ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή.


Δεν έχει πάρει χαμπάρι

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε, αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: