Η Χριστίνα Παππά φιλοξενήθηκε στο Πρωινό για το τέλος του γάμου της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά και τη «νύφη» της, Άννα Μπεζάν που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα γίνει μητέρα.

Για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε πως «δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Πήρα ένα γνωστό μας στην Ιταλία τώρα με τον κοροναϊό και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά. Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά».

Όσον αφορά στην Άννα Μπεζάν με την οποία ο γιος της, Δημήτρης Παππάς, θα αποκτήσει παιδί, η Χριστίνα Παππά είπε: «Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Είναι να του κάνει το κλικ».

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα» συνέχισε η Χριστίνα Παππά.