Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
kostas-kappas-allagi-a
Lifestyle

Κωνσταντίνος Κάππας: Μιλάει για το περιβόητο φιλί που είχε δώσει σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Συγκεκριμένα, περιέγραψε την αντίδρασή του όταν είδε το σενάριο αλλά και το πώς του φαινόταν όταν είχε γίνει θέμα ακόμη και στο BBC.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος Κάππας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη καλεσμένος στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το τότε περιβόητο gay φιλί – το πρώτο στην ελληνική τηλεόραση – που είχε δώσει σε γνωστή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον ντόρο που είχε γίνει τότε από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε την αντίδρασή του όταν είδε το σενάριο αλλά και το πώς του φαινόταν όταν είχε γίνει θέμα ακόμη και στο BBC.

«Είχε γίνει χαμός. Τότε σκέφτηκα ότι σκέφτομαι και τώρα. Είτε μου δώσεις ένα σενάριο που πρέπει να κάνω τον δολοφόνο, είτε ένα καλό παιδί, δεν σκέφτομαι κάτι παρά μόνο τι μπορώ να κάνω εγώ με αυτό. Για μια στιγμή είπα, “ωπ, μάλιστα… δύσκολο αυτό, τι θα γίνει;”. Πράγματι αυτό το σκέφτηκα αλλά ήταν για μια μόνο πολύ μικρή στιγμή. Μετά δε με απασχόλησε.

Ένας ρόλος ήταν. Δε μπορούσα να πω κάτι και μάλιστα, μου έκανε εντύπωση που οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν κάτι τέτοιο. Τελικά, παρότι ήμουν από επαρχία ήμουν πολύ μπροστά. Αισθάνθηκα τον μικροαστισμό. Μερικές φορές δεν τους καταλαβαίνω τους δημοσιογράφους» είπε ο  Κωνσταντίνος Κάππας.