Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Ηλιας_Μαμαλακης
Lifestyle

Master chef: Γιατί «κατακεραύνωσε» τον Ταϊρίδη ο Ηλίας Μαμαλάκης - Μια τοξικότητα καταστροφική

Τι ανήρτησε στο facebook

Ο δημοφιλής σεφ Ηλίας Μαμαλάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια αλλά και την απογοήτευσή του από τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef.

Βρέθηκε καλεσμένος στον μαγειρικό διαγωνισμό πρόσφατα και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μέσω αυτής «κατακεραύνωσε» τον παίκτη του MasterChef για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του.

Τι έγραψε στο Facebook

«Παρακολούθησα σχολαστικα το χθεσινό επισοδειο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλευομενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλοντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός Μαγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά; Προτείνω στην παραγωγη να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βιντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κρίτες να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα. Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας».

Δείτε την ανάρτηση