Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ζωή του, τους μεγάλους έρωτες, τους παπαράτσι αλλά και για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, « Η Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός και στην συνάντησή του με κορυφαίους celebrities.

«Όταν τελειώσαμε το σχολείο ήμασταν άχρηστοι, ρεμάλια, μου λέει ένας φίλος «δεν πάμε να γίνουμε ηθοποιοί;» και είπα «πάμε»! Με πέρασαν στο Κρατικό Ωδείο Αθηνών, αλλά εγώ ήμουν παιδί λαϊκό από τον Περισσό και με ζόρισε το αστικό τοπίο, το εγκατέλειψα. Στην οικοδομή που δούλευα με τον πατέρα μου με βρήκε ο Γιώργος Αρμένης με μακριά μαλλιά, τζιν σορτσάκι και γαλότσες να ξεφορτώνω ασβέστη. Ο Αρμένης μου είπε να πάω στο θέατρο τέχνης, με πηρανε υπότροφο. Δεν σταμάτησα να δουλεύω στην οικοδομή μέχρι που έκανα την ταινία «Βασιλική», δήλωσε αρχικά.

«Έβγαζα τον ασβέστη από πάνω μου όταν με πήραν να πάω στο φεστιβάλ του Καΐρου, όπου ξαφνικά με αναγνώρισε ο Τζον Μάλκοβιτς, μου άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας ο Κρίστοφερ Λι, με παρέλαβε η Τζίνα Λολομπριζίτα και με έβαλε στη θέση μου να καθίσω ο Ομάρ  Σαρίφ. Στο Κάιρο βραβεύτηκα για την ερμηνεία μου, επέστρεψα στην Ελλάδα και την επόμενη μέρα ήμουν στην οικοδομή. Η βράβευσή μου στο φεστιβάλ του Καΐρου με δίδαξε πως όλα μπορούν να συμβούν», πρόσθεσε.

Η επιτυχία, οι παπαράτσι αλλά και το «παράπονο» του ηθοποιού

Μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας τοποθετήθηκε σχετικά με την ζωή του και για τις προσωπικές σχέσεις του.

«Ως έφηβος έκανα βλακείες και έχω βάλει τα ένσημά μου, χοντράδες δεν έχω κάνει, αλλά θα μπορούσα να μην υπάρχω, να έχω σκοτωθεί. Η κραιπάλη άρχισε με την επιτυχία, δούλευα την ημέρα, το βράδυ ξενυχτούσα με πιοτό και η μηχανή γύριζε μόνη της στο σπίτι. Συνειδητοποίησα ότι συναναστρεφόμουν ανθρώπους που δεν ήθελα, συνευρισκόμουν με κοπέλες που δεν ήθελα, έτρωγα φαγητά που δεν μου αρέσαν», επεσήμανε.

«Παύεις να είσαι ο εαυτός του και είσαι μια εικόνα, υπηρετείς αυτό που σου είπαν οι άλλοι, ότι είσαι και έτσι το σχόλασα. Με τη Θεοφάνια ήμασταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, μας κυνηγούσαν παπαράτσι και έχω σπάσει πόρτα αυτοκίνητου φωτογράφου. Ήταν 1:30 τα ξημερώματα, επιστρέψαμε από παράσταση, η Θεοφάνια ήταν έγκυος τότε,  και βλέπω να γυαλίζει ένας φακός από την απέναντι πυλωτή. Σκέφτηκα ότι αυτό που δεν θέλω να πω, δεν θα μου το πάρεις με το ζόρι, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά στο πεζοδρόμιο», αποκάλυψε.

«Τον σεβασμό τον δείχνουμε χωρίς να μας τον επιβάλουν, εγώ τον επέβαλα, έγινα το κακό παιδί και ενδεχομένως από κάπου να κόπηκα. Με τη Θεοφάνια είμαστε τρελοί και οι δυο, και στον γάμο και στο διαζύγιο ό,τι μας ένωνε μας ενώνει και ό,τι μας χώριζε μας χωρίζει ακόμα. Με τη Θεοφάνια μας ενώνει ένα τεράστιο μέγεθος, ο γιος μας Αχιλλέας, όπως και με τη Νατάσα Παπαγιάννη που έχω την κόρη μου, μας ενώνει η Αλεξάνδρα.

Τις μεγάλες πράξεις της ζωής σου, οφείλεις να τις σέβεσαι και να τις υπηρετείς ισοβίως. Με τη Νατάσα, τη μητέρα της κόρης μου, σκεφτήκαμε το γάμο, αλλά δεν μας βγήκε τελικά και έτσι τέλειωσε, πλέον δεν είμαστε μαζί. Θα προτιμούσα να μέναμε πιο κοντά με την Αλεξάνδρα, εάν τη ρωτήσεις θα σου πει «ο μπαμπάς μου δεν με βλέπει καθόλου» και έχει δίκιο», δήλωσε αναφορικά με τις συντρόφους του αλλά και τα παιδιά του.

«Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα, ο Αχιλλέας μου είναι ο ξανθός θεός της Αλεξάνδρας μου», πρόσθεσε χιουμοριστικά.

Η «Γη της Ελιάς», οι συνεργασίες και το spoiler

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε, με τα καλύτερα λόγια, και στην συνάδελφό του, Δώρα Χρυσικού, με την οποία είναι «ζευγάρι» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η «Γη της Ελιάς».

«Η Δώρα Χρυσικού αντιμετώπισε τον καρκίνο με τόση δύναμη και τόσο καλά που δεν υπήρξε στιγμή που να τη λυπηθώ, να μου προκαλέσει οίκτο. Είχε τέτοιο ψυχικό μεγαλείο η Δώρα που ξεχνούσαμε τον καρκίνο, έλεγε ότι θα κάνει χημειοθεραπεία και ήταν σα να έπαιρνε αντιβίωση», αποκάλυψε.

«Στη «Γη της Ελιάς» η Δώρα Χρυσικού, ως «Αρετή», θα με «σουβλίσει»  λόγω της «Εύας», (την οποία υποδύεται η Χρύσα Παππά), την οποία αγαπώ και είναι υπεροχή. Με τη Χρύσα επικοινωνούμε και συνεννοούμαστε υπέροχα στο σετ, ενώ δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Η «Εύα» θα κάνει τον Στάθη να διαγράψει τελείως την Ιουλία από το μυαλό του, με την αρετή δεν έχει μείνει τίποτε, έχουν τελειώσει ολοκληρωτικά», κατέληξε.