Με ακάνθινο στεφάνι ως άλλος Ιησούς φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό ο Παντελής Καναράκης. Στα πλαίσια της φωτογράφησης μάλιστα ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με τους συνεργάτες του και αναπαριστούν τον Μυστικό Δείπνο.

Την εν λόγω φωτογράφηση σχολίασαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη με τους συνεργάτες της Κώστα Τσουρό και Θανάση Πάτρα να ενοχλούνται από το θέαμα.

Δυσαρέσκεια για τον Παντελή Καναράκη

«Αυτή η φωτογράφιση που λέμε πως είναι και πρωτοποριακή, μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς…

Παντελής Καναράκης


Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε

Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης βέβαια πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη. Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Παντελής Καναράκης

Προσπαθώ να καταλάβω

Από την άλλη, ο Θανάσης Πάτρας συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ το λόγο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: